14 Октомври, 2016 09:30 368 0

Масчерано преподписва с Барселона

  • масчерано-
  • договор-
  • барселона

Аржентинецът ще се обвърже с каталунците до лятото на 2019-а година

Масчерано преподписва с Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Хавиер Масчерано ще поднови договора си с Барселона в понеделник, обявиха от клуба в официалния си сайт. Още през лятото стана ясно, че аржентинецът се е разбрал да поднови контракта си, след като се заговори, че интерес към него има от Ювентус. 

Днес стана ясно и че това ще се случи в началото на следващата седмица, макар че първоначално се говореше, че подписването ще бъде направено утре. Срокът остава непроменен – до 30 юни 2019-а година. 

„Защитникът Хавиер Масчерано, който от дълго време е ключов елемент от безпрецедентните успехи на отбора, ще удължи настоящия си договор за още два сезона след изтичането на настоящия“ се казва в официалното съобщение. 

В него се отбелязва още, че Масчерано, който е един от капитаните на тима, има 289 срещи за Барса до момента, като е спечелил 17 трофея. В момента той е в началото на седмия си сезон на „Камп Ноу“, след като бе взет от Ливърпул през 2010-а.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА