14 Октомври, 2016 11:26 816 0

Роналдо: Реал Мадрид е номер едно на планетата

  • роналдо-
  • награда-
  • реал мадрид

"Искам да играя тук още дълго време", призна португалецът

Роналдо: Реал Мадрид е номер едно на планетата - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Кристиано Роналдо, получи наградата си за най-добър футболист в Шампионска лига за миналия сезон. Трикратният носител на Златната топка спечели приза след гласуване в авторитетните издания Marca и La Gazzetta dello Sport. 31-годишният португалски национал стана голмайстор на турнира и заби победната дузпа на финала срещу Атлетико Мадрид (1:1, 5:3 при ударите от бялата точка).

"Винаги съм знаел, че Реал е най-силният отбор в света, но не съм очаквал да надмина Раул и Алфредо Ди Стефано. Моята мотивация е да продължа да пиша история за най-големия клуб на планетата", каза Роналдо, след което коментира контузиите на двама от лидерите на "белия балет" Серхио Рамос и Лука Модрич.

"Имаме много силен състав и има кой да го замени. Всичките ни футболисти са на много високо ниво. Искам да продължа да играя още дълги години за Реал, това е отборът на сърцето ми и тук искам да приключа кариерата си".

"Годината беше чудесна за мен. Спечелих Шампионската лига и Евро 2016, което беше много важно. Сега съм още по-амбициран да продължа да работя и да постигам успехи", добави звездата.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА