Last news in Fakti

15 Октомври, 2016 16:26 787 0

Челси срази шампиона Лестър

  • челси-
  • лестър-
  • азар-
  • коста-
  • моузес

"Сините" от Лондон се наложиха с категоричното 3:0

Челси срази шампиона Лестър - 1
Снимка: БТА/АР

Челси срази първенеца Лестър с 3:0 в среща от осмия кръг на английската Висша лига, играна на стадион "Стамфорд Бридж".

Лондончани изиграха много силно първо полувреме, в края на което се оттеглиха с два гола преднина, дело на Диего Коста и Еден Азар. Шампионите не успяха да покажат истинското си лице и не стигнаха до нито една реална опасност.

"Лисиците" се разиграха след почивката, но не успяха да стигнат до чиста голова възможност. За сметка на това в 80-ата минута Виктор Моузес оформи крайния резултат. Така Челси се изкачи на пето място с актив от 16 точки, докато Лестър е 13-и с едва осем пункта.

За момчетата на Клаудио Раниери това е нова тежка загуба срещу силен противник през кампанията, като те загубиха с по 1:4 от Ливърпул и Манчестър Юнайтед.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА