Last news in Fakti

15 Октомври, 2016 17:27 975 0

Шави: Гуардиола ще направи революция

  • шави-
  • гуардиола-
  • революция-
  • манчестър сити

"Неговият стил се вижда, влиянието му се усеща", сподели легендата

Шави: Гуардиола ще направи революция - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на Барселона Шави отново похвали бившия си треньор на стадион "Ноу Камп" Пеп Гуардиола, който в момента води английския Манчестър Сити.

"Гуардиола може да промени английския футбол. Той е един от най-добрите треньори в света и неговото влияние в Сити вече се вижда. Навярно ще видим революция от него в Англия", коментира Шави пред Би Би Си.

"Хората, които гледат мачовете на Манчестър Сити вече виждат стила на Пеп. Смятам, че той може да промени стила на целия английски футбол, навярно и на националния им отбор."

"Гуардиола работи с голяма страст, с ясни идеи и философия. С него ние писахме история в Барселона и аз имам много хубави спомени. Той направи революция на само в клуба, но и в световния футбол като цяло", допълни испанецът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА