Last news in Fakti

16 Октомври, 2016 00:00 837 0

Реал Мадрид се завърна към победите

  • реал мадрид-
  • бетис-
  • варан-
  • марсело-
  • иско-
  • бензема

Белия балет разби Бетис с 6:1

Реал Мадрид се завърна към победите - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадрид сложи край на серията от четири поредни равенства с гръмка победа от 6:1 като гост на Бетис. Зинедин Зидан и момчетата му отговориха по най-добрия начин на критиките и въпреки че бяха без четирима основни играчи, успяха да забият четири гола още преди почивката на слисаните домакини. 

Рафаел Варан (4), Карим Бензема (32), Марсело (40) и Иско (45) отчаяха Бетис, Алваро Сехудо бе намалил в 56-та, но до края Иско (63) и Кристиано Роналдо довършиха Бетис. 

След този успех Реал продължава да дели първото място с Атлетико Мадрид на върха в класирането с по 18 точки, с 1 повече от Севиля и на две пред Барселона. 

Зидан нямаше възможност да пусне в игра Каземиро, Лука Модрич, Хамес Родригес и Серхио Рамос, но пък възстановен напълно бе Марсело, който започна като титуляр. 

Още в 4-та минута Тони Кроос центрира по прекрасен начин от статично положение, а Рафаел Варан показа едно от най-силните си качества и след удар с глава направи 1:0. Малко след това Роналдо пропусна буквално на два метра от голлинията. По-добрата игра на гостите продължаваше, но гол падна в 31-та минута. Асистент отново бе Кроос, който отне топка от Хоакин и с прецизен пас намери Бензема, който пък отблизо направи 2:0. 

До края на първата част Марсело вкара трети гол при съмнително положение за засада, а в 45-та минута Иско завърши по прекрасен начин страхотна контраатака за Реал. 

Тимът на Густаво Пойет успя да набере самочувствие в началото на второто полувреме, когато Алваро Сехудо беше изведен сам срещу Кейлор Навас и с хубав изстрел от 15 метра направи 1:4. Радостта на домакините обаче бе много кратка, тъй като малко след това Роналдо центрира отдясно, Бензема се размина с топката, но Иско с прекрасен удар направи 5:1. 

Самият Роналдо вкара шести гол в 78-та минута, когато получи подаване от Алваро Мората и с мощен удар сложи край на серията си от 3 мача без гол в Ла Лига.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА