532 0

Мъри Стоилов: Съдията ни отмъкна точките

Българският треньор на Астана се оплака от съдията на срещата с Олимпиакос

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Треньорът на Астана Станимир Стоилов заяви, че съдийските отсъждания са били от решаващо значение за тежката загуба на тима от Казахстан с 1:4 от Олимпиакос в Атина в мач от груповата фаза на Лига Европа. За българския специалист и Астана на този етап приоритет е първенството.

"Поздравявам Олимпиакос с победата. Те бяха по-добри. И ние имахме нелоши моменти, но съдийските решения предопределиха хода на срещата. Червеният картон в началото на второто полувреме е твърде спорно решение. За нарушението си през първото полувреме играчът на домакините срещу Кабананга можеше да бъде изгонен. Но повтарям, Олимпиакос игра днес по-добре. Надявам се на по-качествена игра от страна на моя отбор на предстоящия реванш”, сподели Мъри след мача.

"Приоритетът ни е шампионатът на страната. Останаха още три мача. Дадох възможност на някои от титулярите да поемат глътка въздух. Вече 10 месеца играем през три дена. Много е трудно да се играе при такъв график. Най-важното е да се спечели титлата и да имаме възможност отново да играем в Шампионската лига", каза българският специалист.

Гърция


Напиши коментар:


Публикувай