23 Октомври, 2016 12:50 800 0

Сити ще готви оферта за Фабрегас

  • сити-
  • челси-
  • фабрегас

Наставникът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола иска да привлече в отбора си халфа на Челси Сеск Фабрегас. Испанският специалист е готов да даде 20 милиона паунда, за да подпише със сънародника си.

Фабрегас е отказал оферти от Милан и Ювентус през лятото, но за момента има само един изигран двубой за Челси, откакто Антонио Конте пое тима.

"Гражданите" пък има 4 поредни двубоя без успех и Пеп е притеснен за тима си. Той иска да подобри креативността на своя отбор и смята, че Сеск е перфектен.

Гуардиола вече е работил с Фабрегас, като го привлече през 2011 година в Барса от Арсенал. Халфът трябва добре да обмисли офертата, тъй като стана сигурна резерва на Н'Голо Канте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА