Last news in Fakti

23 Октомври, 2016 20:57 1 021 0

Реал Мадрид готви оферта за Дибала

  • дибала-
  • реал мадрид-
  • трансферно ембарго-
  • оферта-
  • ювентус

Белите са склонни да дадат 100 милиона евро за нападателя на Ювентус

Реал Мадрид готви оферта за Дибала - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадрид подготвя оферта от 100 милиона евро за нападателя на Ювентус Пауло Дибала през 2018 година, гръмна испанското издание "Ас". И да искат мадридчани няма как да привлекат аржентинския голаджия по-рано, тъй като отборът получи тежка забрана за трансфери от ФИФА, за два трансферни прозореца, заради неправомерно привличане на непълнолетни футболисти.

Това от своя страна ще позволи на Флорентино Перес да спести сериозна сума средства, но въпреки това обаче босът на "белия балет" планира бъдещето, което смята, че ще е светло за отбора. След като ембаргото приключи той ще извади колосалната оферта за младия нападател на торинци.

Юве взе Дибала от Палермо през 2015 година срещу 32 милиона евро и талантливият футболист успя да се превърне в един от лидерите на отбора. През този сезон Пауло има известни проблеми, но въпреки това е записал 4 гола и 2 асистенции за 11 мача в Серия "А".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА