Last news in Fakti

24 Октомври, 2016 09:23 1 231 2

Хамилтън безапелационен в САЩ

  • хамилтън-
  • розберг-
  • рикардо-
  • формула 1

Англичанинът взе победа №50 в кариерата и намали пасива си до Нико Розберг, който завърши втори

Хамилтън безапелационен в САЩ - 1
Снимка: БТА/АР

Люис Хамилтън не допусна нова грешка и триумфира за пореден път в Гран При на САЩ, запазвайки шансове за титлата. Англичанинът нямаше проблеми в Остин, където спечели за четвърти път, а победата му в Щатите е пета от 6 участия. Освен това записа 50-ия успех в кариерата си и 7-и за сезона, като предишният бе чак в Германия в края на юли. 

Лидерът Нико Розберг завърши втори без да рискува и така остава начело в подреждането с 26 точки пред Хамилтън. На подиума се качи и Дани Рикардо с Red Bull, който в началото бе втори, но след това остана след пилотите на Mercedes. Четвърти остана Себастиан Фетел.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мършата

    0 0 Отговор
    Върви Мер-Бенц, пък прехвалените БМВ нищо не сториха във формулата
  • 2 Мършата

    0 0 Отговор
    Навремето само Ферари правеха нещо подобно