Last news in Fakti

27 Октомври, 2016 02:44 960 0

Босът на Yamaha се надява Роси да остане за по-дълго

  • yamaha-
  • бос-
  • лин джарвис-
  • валентино роси-
  • motogp

Доктора сподели, че договорът му за 2017-18 г. ще е последният, но Лин Джарвис намекна, че състелзателят може да размисли

Босът на Yamaha се надява Роси да остане за по-дълго - 1
Снимка: БТА/АР

Босът на Yamaha в MotoGP Лин Джарвис не мисли, че легендата на мотоциклетизма Валентино Роси ще се откаже след идните два сезона, въпреки че тогава Доктора "ще гони четирийсетака".

Месец след като навърши 37 години преди старта на настоящата кампания в Катар, Роси подписа нов договор с тима, задържащ до края на сезон 2018.

През уикенда седемкратният шампион в MotoGP сподели, че има много голям шанс това да е последният професионален контракт в кариерата му на две колела, тъй като скоро идва "бялата коса". Въпреки това, Джарвис намекна друго пред "Газета Дело Спорт".

"Той не вижда следващите две години като последни в кариерата си, но всичко ще бъде решено, когато му дойде времето. Той е роден лидер, започва всеки сезон с вярата, че ще е шампион, аз също нямам съмнения в това", поясни силният човек в Yamaha Motor Racing.

В момента Валентино Роси е втори в генералното класиране в MotoGP, но два кръга преди края на шампионата той няма шансове да догони Марк Маркес, който вече си осигури титлата за 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА