26 Октомври, 2016 20:51 731 0

Литекс нокаутира Локо (Сф) след дузпи

  • литекс-
  • локо (сф)-
  • дузпи

Отборът на Литекс ще играе в 1/4-финалната фаза от турнира за Купата на България. Това стана факт след като участникът в Трета Северозападна лига направи 1:1 в редовното срещу гостуващия Локомотив (Сф), а след това се представи по-добре в изпълнението на дузпите.

Ловчанлии откриха резултата в 51-ата минута чрез Искрен Писаров. Бившият "железничар" се след разбъркване в наказателното поле и даде аванс на своя тим. Три по-късно обаче гостите от "Надежда" изравниха с попадение, дело на Златко Бонев.

Локомотив остана с 10 души след втори жълт картон на Денис Пидев, получен в 80-ата минута на двубоя.

До края на редовното време и в последвалите след това допълнителни 30 минути игра двата тима бяха много предпазливи и не успяха да стигнат до нови голове.

При дузпите "оранжевите" показаха хладнокръвие и прецизност и след 4:2 точни наказателни удара в своя полза си осигуриха място в следващата фаза от надпреварата за Купата на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА