27 Октомври, 2016 19:52 715 0

Емери: Имаме нужда от играчи, които да вкарват

  • емери-
  • попадения-
  • кавани

Френският шампион Пари Сен Жермен изостава на шест точки от лидера Ница в Лига 1, а според Унай Емери проблемите на тима са пред вратата на съперника.

Наставникът призна, че отборът му трябва да бъде по-ефективен в предни позиции и не може да разчита единствено на Едисон Кавани по пътя си към пета поредна титла. Шампионите са вкарали 10 гола по-малко от втория в класирането Монако.

"Имаме нужда от играчи, които да вкарват, не само Едисон. Казах на играчите, че щом създаваме положения, съм спокоен. Дали вкарваме или не, това е следващата стъпка, заяви Емери преди утрешното гостуване на Лил. - Срещу Марсилия (0:0) имахме достатъчно възможности да вкараме шест попадения. За мен това е нещо положително, но трябва да работим върху ефективността. Имаме нужда от други играчи да вкарват, не само Кавани. Футболистите са наясно, че това трябва да се подобри."

Въпреки разочароващото начало, ПСЖ е в серия от пет мача без загуба. Емери обаче не е доволен от формата на тима: "Последните ни резултати не са най-добрите. Анализираме мачовете и трябва да повишим нивото, в това няма съмнение. За мен обаче най-важното е доверието в играчите. Трябва да останем спокойни и да вярваме в отбора".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА