29 Октомври, 2016 13:26 608 0

Венгер: Санчес не е по-специален от останалите

  • венгер-
  • арсенал-
  • санчес-
  • смяна

Виждам го в центъра на атаката, защото има техника и нюх", коментира французинът

Венгер: Санчес не е по-специален от останалите - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер даде да се разбере, че голямата звезда на тима Алексис Санчес не се ползва със специален статут в клуба, въпреки ключовата си роля на терена.

"Когато реша да го извадя от игра, аз го правя и толкова. Нямам специално отношение към него. Той има свой характер, но не го третирам по различен начин в сравнение с останалите", уточни Венгер пред The Guardian. 

"Всички играчи искат да останат на терена по време на мача, макар да са съгласни с ротациите след приключване на двубоите. И аз съм играл футбол. Всеки иска да остане до края на мача, дори когато е изморен."

"Виждам го в центъра на атаката заради неговата решителност. Има техника и винаги може да създаде нещо. При него имаме добър микс от голмайсторски умения и способност да даде решителния пас", добави Венгер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА