29 Октомври, 2016 23:29 731 0

Нишикори и Чилич спорят за титлата в Базел

  • нишикори-
  • чилич-
  • базел

Кей Нишикори и Марин Чилич ще спорят в утрешния финал на турнира в Базел. Японският ас преодоля съпротивата на Жил Мюлер от Люксембург и след като спаси два мачбола, се добра до обрат - 4:6, 7:6 (3), 6:3 по пътя към 12-ата си титла за сезона. Мачът продължи 2 часа и 18 минути.

Малко над два часа продължи и срещата между Чилич и германеца Миша Зверев, тръгнал от квалификациите, завършил 6:4, 5:7, 6:3.

В другата среща двамата състезатели си размениха по един сет, като първият беше за германския квалификант, а след това Чилич спечели.

Третият сет беше голяма битка и в осмия гейм тук Чилич успя да се възползва от трите си точки за пробив, за да вземе преднина. В последното подаване не допусна изненади и така измъкна победата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА