Last news in Fakti

31 Октомври, 2016 12:27 1 106 0

Футболист ритна фен в лицето (видео)

  • ритник-
  • фен-
  • футболист-
  • пол
Футболист ритна фен в лицето (видео) - 1
Снимка: youtube.com

Аржентински футболист се забърка в голяма каша, след като изпусна нервите си след края на мач от аржентинското първенство. Себастиан Пол е заплашен от затвор за скандалната си проява в мача между отбора му Аудакс Италяно и Универсидад Католика от първенството на Чили. 

След края на въпросната среща, завършила с победа с 4:1 за домакините от Универсидад Католика, Себастиан Пол нападна привърженик на трибуните, за когото се смята, че е обиждал играча по време на двубоя. ТВ камерите уловиха момента, в който 28-годишният Пол напада и рита в лицето фена.

След инцидента Себастиан Пол е бил арестуван от полицията в съблекалнята и изведен от стадиона. Футболистът може да бъде осъден на почти 2 години затвор.

Атакуваният фен, Кристобал Асторкиса, пък се зарече да подаде официално оплакване срещу нападателя си.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА