1 013 2

Верстапен: Фетел е ядосано дете!

"Той трябва явно да се върне на училище", недоволен е холандецът след псувните на Фетел

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Пилотите на Red Bull Макс Верстапен и Даниел Рикардо критикуваха остро Себастиан Фетел за действията и реакцията му по време на състезанието в Мексико. Тримата водеха здрава битка в края за последното място на подиума, което първоначално отиде за германеца след наказание на Макс, но след това Фетел получи санкция и така трети се оказа Рикардо. 

Верстапен бе притиснат и излезе от пистата, след  като не успя да спре за първи завой и въпреки че пресече финалната линия трети, след това получи наказание от 5 секунди. 

„Люис направи същото в началото и получи сериозно предимство срещу Нико. Аз не получих предимство. Върнах се със същия аванс и санкцията ми е проста нелепа“ заяви Верстапен. 

Фетел се разбесня по радиото и започна да псува, че холандецът не е отстъпил позицията си, а след това изтласка от пистата Дани Рикардо, който опитваше да го изпревари и бе смъкнат до пето място. Германецът бе наказан заради промяна на посоката при спиране, което бе забранено, тъй като Верстапен го правеше често. 

„Невероятно е това, което направи. Даниел бе до него и той изведнъж тръгна към него. След това започна да крещи и не зная за кой път използва толкова лош език. Явно трябва отново да се върне на училище. Наистина е смешно! Той винаги е ядосан и сърдит. Не спира да се оплаква и мрънка като дете“ добави Макс. 

Рикардо бе на подобно мнение. „Той направи това, от което всички се оплакваха – промени посоката си на движение при спиране. Не заслужава да бъде на подиума“ изтъкна австралиецът, който в крайна сметка спечели третото място.
 

Мексико


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • User
  Отговор
  1 16:08  31.10.16
  Този сезон Фетел иска да обиди всичките си колеги! Маса му бил виновен, сега младежа Макс как бил карал! А първенеца защо не го наказаха за преминаване напряко през завоя?
 • ттттт
  Отговор
  2 17:29  31.10.16
  Макс Верстапен, втория най-некадърен пилот в историята на Формулата. На първо място(не сменяем за всички времена) е баща му Йос Верстапен - най-неуспешния и с нищо не впечатляващ никога. Отрочето му поне е намерил начин да изпъква - но само с магариики. Дъртия сакатлък и това не можеше да прави.

Напиши коментар:


Публикувай