Last news in Fakti

31 Октомври, 2016 16:27 841 0

Фъргюсън: Златната топка е за Роналдо

  • фъргюсън-
  • роналдо-
  • златна топка-
  • шампионска лига

"Не мога да назова по-добър кандидат от него", заяви шотландската икона

Фъргюсън: Златната топка е за Роналдо - 1
Снимка: БТА/АР

Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изрази мнение, че Златната топка за 2016 година трябва да отиде при аса на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Това лято португалската звезда триумфира с родината си на Евро 2016, а преди това спечели и Шампионска лига след победа на финала над Атлетико Мадрид с дузпи.

Именно двата трофея са основния мотив на сър Алекс. "Не мога да назова по-добър кандидат от Роналдо. Постиженията му са невероятни и направи впечатляващ сезон. На финала в Париж излезе от игра, но продължи да помага на съотборниците си. Беше приятно да го наблюдаваме колко силно искаше да спечели Евро 2016", каза Фърги пред Marca.

Не е тайна, че двамата поддържат отлични отношения и шотландската икона успя да разгърне таланта на Роналдо по време на съвместния им престой в Юнайтед.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА