1 Ноември, 2016 09:34 723 0

Израелци гледат звезда на Лудогорец

  • вандерсон-
  • лудогорец-
  • макаби тел авив-
  • трансфер

Макаби (Тел Авив) с интерес към Вандерсон

Израелци гледат звезда на Лудогорец - 1
Снимка: БТА/АР

Макаби (Тел Авив) ще има свой представител на двубоя Лудогорец - Арсенал днес на „Васил Левски". Човекът на израелския клуб ще наблюдава под лупа играта на Вандерсон, като в плановете му е и Лукас Саша, който обаче се очаква да е резерва.

Освен това стана ясно, че разградчани са получили заявки от мениджъри от над 10 европейски страни. Агентите са привлечени от доброто представяне на българския шампион в Европа и са готови да посредничат при сделки за футболисти на Лудогорец.

Очаква се човек от щаба на Базел също да е на днешния мач. Както е известно, следващото домакинство на „Орлите“ е именно срещу швейцарския шампион на 23 ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА