Last news in Fakti

2 Ноември, 2016 09:25, обновена 2 Ноември, 2016 09:21 1 330 0

Манчестър Сити се разправи с Барселона

  • манчестър сити-
  • барселона-
  • шампионска лига-
  • разправи
Манчестър Сити се разправи с Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Сити нанесе малко очакване поражение на големия фаворит в Шампионската лига Барселона. "Гражданите" надделяха с 3:1 на своя "Етихад" в четвърти мач от група "С".

Домакините се опитаха да наложат начален натиск, но изнасяйки се в предни позиции "оголиха" отбраната си и бяха наказани от Лионел Меси в 21-ата минута. Аржентинецът завърши бърза контраатака на своя тим, комбинирайки добре с Неймар. В 39-ата минута Сити изравни, благодарение на груба грешка на Серджи Роберто, който буквално подари топката на "гражданите", а Юлкай Гюндоган не сбърка.

Втората част започна по подобие на първата, но този път пресата на домакините даде мигновен резултат. Кевин де Бройне направи 2:1 в 51-ата минута, реализирайки от пряк свободен удар. В 74-ата Гюндоган заби нов пирон в ковчега на Барселона, за да оформи крайното 3:1.

Така "каталунците" не успяха да си осигурят предварително мястото на 1/8-финалите, оставайки с 9 точки на върха в групата. Манчестър Сити събра 7 и е втори.

В другия мач от група "С" Борусия (Мьонхенгладбах) и Селтик завършиха при равенство 1:1.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА