Last news in Fakti

2 Ноември, 2016 09:48 791 0

Байерн (М) е на 1/8-финал в Шампионска лига

  • байерн (мюнхен)-
  • 1/8-финал-
  • шампионска лига

"Баварците" победиха ПСВ (Айндховен) и си осигуриха участие в елиминационната фаза два кръга преди края на групите

Байерн (М) е на 1/8-финал в Шампионска лига - 1
Снимка: БТА/АР

Байерн (Мюнхен) се класира предварително за 1/8-финалната фаза в Шампионската лига, надигравайки ПСВ (Айндховен) с 2:1 като гост в мач от четвъртия кръг на групите.

На стадион "Филипс" "баварците" тотално надиграха своя съперник, но страхотен малшанс ги лиши от победа с по-изразителен резултат. ПСВ поведе с нередовен гол от засада на Сантяго Ариас, но две попадения на Роберт Левандовски спечелиха трите точки за гостуващия тим.

Освен двата си гола, полякът нацели и цели три греди, но така и не достигна до своя хеттрик.

Така Байерн събра 9 точки от четирите си двубоя до момента и продължава напред, наред с Атлетико (Мадрид), който пък победи на свой терен Ростов и събра 12 пункта. ПСВ и Ростов остават с по една и ще се борят за третото място, даващо право на участие в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА