2 Ноември, 2016 12:17, обновена 2 Ноември, 2016 12:57 1 886 0

Скандал с Меси в тунела след мача

  • скандал-
  • меси-
  • мач-
  • тунел-
  • манчестър сити-
  • барселона

Играч на Манчестър Сити обидил аржентинеца, а той реагирал остро

Скандал с Меси в тунела след мача - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Барселона Лионел Меси се е спречкал с играч на Манчестър Сити в тунела след мача между двата отбора, твърди испанското спортно издание "Мундо Депортиво". 

Меси откри резултата за "каталунците" в средата на първата част, но домакините успяха да направят обрат и да спечели срещата от групите на Шампионската лига с 3:1.

След двубоя играч на "гражданите", чието име не е опоменато, отправил обидни реплики към Меси на път за съблекалните, което ядосало аржентинеца и той го нарекъл "глупак".

Меси дори се опитал да влезе в съблекалнята на Сити и да търси лична саморазправа с противниковия играч, но бил спрян от своя сънародник и съотборник в националния отбор на Аржентина Серхио Агуеро.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА