Last news in Fakti

2 Ноември, 2016 23:28 603 0

Барса с ценна победа в Евролигата

  • барселона-
  • везенков-
  • евролигата

Везенков влиза в игра за каталунския гранд

Отборът на Барселона, с Александър Везенков в състава си, постигна трета победа в редовния сезон на Евролигата, след като тази вечер испанците се наложиха при визитата си на Макаби Тел Авив със 69:79 (18:20; 16:20; 13:18; 22:21) в двубой от V кръг на най-авторитетния клубен турнир на Стария континент.

Везенков се включи в мача от резервната скамейка и престоя на терена 23:55 минути, за които се отличи с 9 точки (2/3 за две точки, 1/3 за три точки и 2/2 от линията за наказателни удари), 5 борби, 2 откраднати топки и 1 асистенция, което му отреди коефициент на полезно действие от 14 пункта.

Най-резултатен за каталунците беше Тайрис Райс с 21 точки, Петери Копонен добави 14 точки, а Джоуи Дорси завърши с „дабъл-дабъл“ – 11 точки и 11 борби.

Андрю Гуудлък вкара 19 точки за Макаби, а Девин Смит и Колтън Айверсън завършиха съответно с по 18 и 10 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА