Last news in Fakti

5 Ноември, 2016 01:00 1 010 0

Пирес: Арсенал е най-добрият тим в Лондон

  • пирес-
  • арсенал-
  • челси-
  • тотнъм-
  • титла

"По-добри са от Челси и Тотнъм, ще се борят за титлата", смята французинът

Пирес: Арсенал е най-добрият тим в Лондон - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на Арсенал Робер Пирес смята, че "артилеристите" са най-добрият лондонския отбор през този сезон. Момчетата на Арсен Венгер се представят чудесно и имат равен брой точки на върха с Манчестър Сити и Ливърпул.

"За мен Арсенал е най-добрият тим в Лондон. Челси и Тотнъм също са много силни и борбата за титлата във Висшата лига ще е жестока през този сезон. Нямам представа какво може да се случи, но разбира се, че Арсенал може да стане шампион", коментира Пирес пред Evening Standard.

"Смятам, че Арсенал е доста по-добър от Тотнъм, но шпорите имат възможност да се представят по-добре през тази кампания. Те играят добре и това се видя най-вече при победата им срещу Манчестър Сити", допълни французинът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА