469 0

Мъри Стоилов: Можехме да бием Олимпиакос

"Tе са в най-добрата си форма, ние сме изморени", заяви Стоилов

Мъри Стоилов: Можехме да бием Олимпиакос
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Астана (Казахстан) завърши 1:1 с гръцкия Олимпиакос в 4-ия кръг на груповата фаза в Лига Европа. Трикратните шампиони на Казахстан спечелиха 2-ата си точка, а след мача Станимир Стоилов заяви:

"Получи се интересен мач. И двата отбора искаха да спечелят, стараха се. Ние имахме днес моменти, в които да вкараме голове. Олимпиакос беше малко по-силен от нашия отбор, но вие видяхте, че имахме кадрови проблеми, поради които не успяхме да засилим състава със смени".

"Нелош резултат, можехме както да спечелим, така и да загубим. Но много е важно да се знае извън пределите на Казахстан, че ние сме силни у дома. Вече доста мачове не сме губили тук. Да, нямаме победа, но това може да стане в следващия мач. Имахме такава възможност, но за да стане това, ни трябваха още свежи футболисти".

Стоилов обясни за получения гол, че той е станал от позиционна грешка. "Шитов беше последният, който можеше да поправи ситуацията. Но мачът си беше равностоен и равенството е напълно справедливо".

"Играем вече десети месец, а в гръцкото първенство от два месеца имат нов сезон. Те сега са в най-добрата си форма, а при нашите играчи се наблюдава умора. Старахме се, борихме се. Олимпиакос обаче е в добра форма. Ще се опитаме да възстановим контузените, ако не стане - ще заложим в следващите мачове на младоците".
 

Казахстан

Напиши коментар:


Публикувай