Last news in Fakti

4 Ноември, 2016 13:57 771 0

Екълстоун: Оставам шеф на Формула 1

  • формула 1-
  • шеф-
  • екълстоун-
  • браун-
  • промени

Не се готвят промени в структурата поне до 2020 година

Екълстоун: Оставам шеф на Формула 1 - 1
Снимка: БТА/АР

Босът на Формула 1 Бърни Екълстоун реши да сложи край на слуховете, че бившият шеф във Ferrari и Mercedes Рос Браун може да го наследи и така да сложи край на господството на британеца.

„Аз оставам шеф! В това няма да се промени нищо. Мога да уверя всички, че всичко остава така, както си е”, отсече 86-годишният британец пред „Билд”.

Освен това в следващите години не се очакват други големи промени във Формула 1.

„Нещата са много прости. Споразумението „Конкорд” е до 2020 година. Дотогава не може и няма да се промени нищо за тимовете и в правилата. В крайна сметка тези правила са съгласувани с отборите”, допълни Бърни Екълстоун.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА