Last news in Fakti

4 Ноември, 2016 18:59 921 0

Хари Кейн готов за дербито с Арсенал

  • хари кейн-
  • дерби-
  • тотнъм-
  • контузия-
  • готов

Нападателят се е възстановил от контузията си

Хари Кейн готов за дербито с Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР

Тотнъм ще може да разчита на голямата си звезда Хари Кейнв в идното дерби срещу Арсенал, информира „Гардиън“.

Нападателят вече е готов за игра, и е напълно излекуван от тежката травма в глезена, която получи по време на мача срещу Съндърланд на 17-и септември. Това е добра новина за старши треньора Маурисио Почетино, особено след слабите резултати на тима напоследък.

"Хари е на линия, но ще трябва да решим дали той ще седне на пейката или ще бъде титуляр", коментира Почетино на пресконференция преди срещата.

"Това е супер новина за нас. През последните години Хари играеше много важна роля за отбора и за надявам и в предстоящия мач това да бъде така", добави мениджърът на Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА