Last news in Fakti

5 Ноември, 2016 18:03, обновена 5 Ноември, 2016 18:05 1 005 0

Йорданеску разочарован след загубата, иска промени

  • едуард йорданеску-
  • загуба-
  • промени-
  • футболисти-
  • цска

Наставникът на ЦСКА намека, че някои от играчите му не за за този отбор

Йорданеску разочарован след загубата, иска промени - 1
Снимка: БТА

Старши треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску бе разочарован от загубата с 1:2 при гостуването на Лудогорец. След двубоя румънският специалист намекна отново, че някои от настоящите футболисти на „армейците“ не са за този отбор, но се държа професионално и не назова имената им. Той призна още, че има много работа в клуба, за да се дустигне нужния опит и ниво.

„За мен мача бе отворен към всякакъв резултат. Трябва ни повече опит, трябв ни повече време да работим заедно. Знаете Лудогорец какъв опит има, отколко време са заедно и отколко време играят в Шампионска лига. Знаят как да решат всеки един проблем. Казвам го, защото до първия гол мачът бе равностоен. После ни вкараха втори гол, но това е футболът“, заяви в интервю за Diema Sport Йорданеску.

„Трябва да стане ясно, че футболистите, които са тук трябва да знаят какво означава ЦСКА. Искам постоянство. Благодаря на собственика за подкрепата. Трябва да се вземат решения. От два-три месеца подсказвам, че някои от играчите не са на нужното ниво. Няма да назова имената им, защото това си е между мен и тях.“, призна още той.

„Вярвам, че имаме шанс да изградим добър отбор и да се борим за титлата. Може би не тази година, но следващата. Разочарован съм от загубата, не съм ядосан. Откакто съм в ЦСКА съм под напрежение, все пак аз не съм магьосник,  треньор. Работя постоянно, уважавам собствениците, феновете и работата си“, допълни румънският наставник на „червените“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА