5 Ноември, 2016 20:58, обновена 5 Ноември, 2016 21:22 959 1

Челси попиля Евертън и вече е лидер

  • челси-
  • евертън-
  • лидер-
  • висша лига

Възпитаниците на Антонио Конте продължават да мачкат във Висшата лига

Челси попиля Евертън и вече е лидер - 1
Снимка: БТА/АР

Възроденият под ръководството на Антонио Конте тим на Челси продължава фантастичната си серия във Висшата лига на Англия. "Сините" от Лондон не оставиха шансове на гостуващия Евертън и победиха с 5:0 в мач от 11-ия кръг на първенството.

Домакините владееха инициативата през цялата среща и си осигуриха комфортен аванс още през първата част. В рамките на по-малко от две минути, между 19-ата и 20-ата, Еден Азар и Маркос Алонсо нанесоха два тежки удари по амбициите на "карамелите" и Челси поведе с 2:0. Диего Коста пък заби трети пирон в ковчега на Евертън малко преди края на първата част.

Десет минути след подновяването на играта Еден Азар вкара второто си попадение в срещата, а в 65-ата се разписа и Педро Родригес.

Това е и пета поредна "суха" мрежа за Челси в шампионата. "Сините" вече събраха 25 точки и излязоха временно на върха във Висшата лига. Те могат да бъдат изместени от Ливърпул и Арсенал утре (неделя). Евертън остана 6-и с 18 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АврамГрант

    0 0 Отговор
    Абрамовича да почерпи, да дойде да вземе Левски като люпилня на таланти, с които да захранва А отбора.