7 Ноември, 2016 06:00 745 0

Вил и Киасо ще бележат много голове

  • вил-
  • киасо-
  • прогноза

В тази среща от 14-ия кръг на швейцарската Челиндж лига Вил приема Киасо. Домакините се представят много добре от началото на сезона, като спечелиха 23 точки, дошли след записването на 7 победи, 2 равенства и 4 загуби. В същото време те отбелязаха 23 и инкасираха 13 попадения. Със сигурност има на къде да подобрят представянето си, но в същото време поддържат едно прилично ниво, което по всичко изглежда ще им позволи да завършат в горната половина на класирането.

Неприятното за Вил е, че наскоро получи една много неприятна изненада при гостуването си на Сервет и загуби с 2-1 с което беше прекъсната и страхотната серия на тима от 4 поредни победи в шампионата. Въпреки това домакините ще се постараят да се представят на ниво в предстоящия двубой и още сега да се върнат към победите.

Те, заедно с Цюрих, са двата отбора, които от началото на сезона в Челиндж лигата не познават вкуса на загубата у дома. На своя стадион Вил записа 4 победи и 2 равенства като още по-впечатляващото е, че въпросните две равенства дойдоха в самото начало на сезона, а малко след това тимът навлезе в изключителна серия от 4 последователни успеха, която продължава и до днес.

Киасо на свой ред е един от най-слабите отбори в лигата. Много странно е, че този отбор се представя доста по-добре като гост в сравнение с домакинствата си. Пред собствена публика Киасо записа 1 победа и 6 загуби от началото на сезона, докато като гост се отчете с 1 победа, 4 равенства и 1 загуба. Във всичките 6 гостувания на този отбор са паднали общо 10 попадения, което означава, че при излизанията от дома си този тим е изключително ниско резултатен. Няма друг отбор в Челиндж лигата, в чиито гостувания да са паднали по-малко попадения.

По отношение на предстоящия двубой Вил има известно предимство, но ние ще потърси прекратяване на ниската резултатност за гостите от Киасо, които най-накрая ще спомогнат за получаването на двуостра битка.

Прогноза: над 2.5 гола


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА