Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 15:58 794 0

Гюндоган: Сити е по-голям клуб от Байерн

  • гюндоган-
  • манчестър сити-
  • байерн мюнхен

"Тук нещата са по-мащабни", призна германският халф

Гюндоган: Сити е по-голям клуб от Байерн - 1
Снимка: БТА/АР

Германският национал и халф на Манчестър Сити Илкай Гюндоган заяви, че Байерн не може да се сравнява с „гражданите”, въпреки че е петкратен европейски клубен шампион.

"Като се появя в тренировъчния център на клуба и се загледам във всичко в него, то е толкова впечатляващо. Дори Байерн не може да се сравнява със Сити, тук нещата са по-мащабни. Тук усещаш, че си в клуб от световен калибър, който има високи цели и иска да се развие много в следващите години", сподели бившият халф на Борусия (Дортмунд) пред „Кикер”

"Напрежението към отбора е изключително голямо, както и носената отговорност от играчите. Различно е в сравнение с Дортмунд. В Дортмунд си знаеш, че Байерн е безспорният №1 в Германия, докато в Сити ти е ясно, че искаш да си на върха. Заради трансферите и Пеп, който е синоним за успех, очакванията са огромни”, допълва Гюндоган.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА