692 0

Митко Павлов в завидна форма на Renault Morning Run

Куп известни личности присъстваха на надпреварата

Митко Павлов в завидна форма на Renault Morning Run
Снимка: renault.bg
Иво Стойнев

На 30 октомври в Борисовата градина се проведе градското бягане Renault Morning Run в дисциплини 5, 10 и 20 км. Тази година се записаха рекордните 650 участника. След едномесечна тренировъчна програма с Кирил Николов-Дизела, Митко Павлов завърши успешно дистанцията от 5 километра. Целта на известния радио водещ бе да покаже, че влизането във форма е лесно и постижимо при необходимото желание. Митко завърши на 42-ро място от 99 участника за време 27:44 минути.

Победител на 5 километра при мъжете стана Иван Сираков, а златният медал при жените спечели Ана Кременлиева. На средно дългата дистанция (10 км) победители са съответно Деян Атанасов и Христа Стойнева. Първите места на 20-те километра на Renault Morning Run при мъжете и жените завоюваха Александър Василев и Таня Димитрова.

Състезанието е част от партньорство на Renault със спортен клуб „Бегач“ в областта на активния начин на живот и в подкрепа на спорта в България. Бягането включва три дистанции за възрастни (5, 10 и 20 км) и Kids Run - състезание за деца, реализирано със съдействието на Федерацията по лека атлетика по програмата на IAAF Kid’s Athletics. 


Напиши коментар:


Публикувай