9 Ноември, 2016 05:15 828 0

Балотели: В Ница мечтаем за титлата

  • балотели-
  • ница-
  • мечта-
  • титла

Той обаче осъзнава, че това е трудна задача

Балотели: В Ница мечтаем за титлата - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Ница Марио Балотели вярва, че може да стане шампион на Франция още през този сезон. Италианският национал премина във френския тим през лятото и не спира да впечатлява с представянето си от началото на сезона. 

"Ница е много добър отбор, дори и когато аз не играя, защото когато се налага да пропусна даден мач тимът отново демонстрира силен футбол и печели", обяви Супер Марио в интервю пред "Телефут".

"Титлата? Да, възможно е да станем шампиони, но това ще бъде и доста трудно. Ние сме изиграли едва 11 мача до момента, но всичко е възможно. Гордея се, че съм част от този тим и се представяме толкова добре от началото на кампанията. Определено вече се чувствам добре, след като бележа попадения. Искам да вкарам колкото се може повече голове".

"Отборът, в който играя, е просто фантастичен. Има изключителни момчета. Впечатлен съм от Аласан например. Той може да стане топ футболист, ако продължава в същия дух. Дали давам съвети на по-младите? Да ви кажа честно гледам да не говоря много".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА