562 0

Балотели: В Ница мечтаем за титлата

Той обаче осъзнава, че това е трудна задача

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Нападателят на Ница Марио Балотели вярва, че може да стане шампион на Франция още през този сезон. Италианският национал премина във френския тим през лятото и не спира да впечатлява с представянето си от началото на сезона. 

"Ница е много добър отбор, дори и когато аз не играя, защото когато се налага да пропусна даден мач тимът отново демонстрира силен футбол и печели", обяви Супер Марио в интервю пред "Телефут".

"Титлата? Да, възможно е да станем шампиони, но това ще бъде и доста трудно. Ние сме изиграли едва 11 мача до момента, но всичко е възможно. Гордея се, че съм част от този тим и се представяме толкова добре от началото на кампанията. Определено вече се чувствам добре, след като бележа попадения. Искам да вкарам колкото се може повече голове".

"Отборът, в който играя, е просто фантастичен. Има изключителни момчета. Впечатлен съм от Аласан например. Той може да стане топ футболист, ако продължава в същия дух. Дали давам съвети на по-младите? Да ви кажа честно гледам да не говоря много".

Франция


Напиши коментар:


Публикувай