8 Ноември, 2016 12:56 1 288 0

Стойчо Младенов отрязал ЦСКА-София

  • младенов-
  • цска-софия-
  • атирау-
  • кайзар

Той е получил оферта за нов отбор в Казахстан

Стойчо Младенов отрязал ЦСКА-София - 1
Снимка: БТА

Стойчо Младенов престана да е източник на интриги в ЦСКА-София, след като се върна в Казахстан само ден след пристигането си в България. По непотвърдена информация, той е получил оферта за нов отбор и след "Атирау" вероятно ще поеме елитния "Кайзар".

Отпътуването му стана факт часове, след като червените гласуваха доверие на Едуард Йорданеску.
Както е известно, от Атирау биха шута на Стойчо, след като той се провали тотално в турнира за Купата на страната, където бе отнесен с общ резултат 0:4 от Кайрат Алмат.

Междувременно фен-клуб "Сектор Г" излезе с послание до футболистите, в което увери, че "червената общност е по-консолидирана и обединена от всякога".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА