Last news in Fakti

8 Ноември, 2016 14:53 1 556 0

Извън политическата "Кечмания"

  • клинтън-
  • тръмп-
  • избори-
  • сащ-
  • президент-
  • спорт

Кандидатите за президент на САЩ и спортът

Извън политическата "Кечмания" - 1
Снимка: БТА/АР

Битката между Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп е в разгара си. Те представиха многократно своите виждания за политиката. Много скоро един от двамата ще стане най-влиятелната личност в света. Какви са предпочитанията им в спорта и в какво се различават?

Доналд Тръмп е типичният американец. Той си пада по бейзбол, американски футбол и баскетбол. В топ 5 на любимите си тимове Тръмп слага Ню Йорк Янкис, както и кръвният враг Ню Йорк Метз. Републиканецът харесва още баскетболния Филаделфия, както и тима по американски футбол Бъфало Билс. Общото между всички тези отбори е... че Тръмп е искал да ги купи, но сделките са пропаднали. Той все пак е бил собственик на отбор - Ню Джърси Дженералс, който е отбор по американски футбол, но престоят му като собственик на тима е катастрофален.

Интересен факт е, че Тръмп участва в мач на кеч турнира "Кечмания". Той е партньор на Боби Лашли и се изправя срещу собственика на WWE Винс МакМеън и Умага. Специален съдия на срещата е Ледения Стив Остин, а загубилият отбор трябва да се раздели с косата си. Естествено, Тръмп побеждава и бръсне Винс МакМеън в национален ефир.

Извън политическата "Кечмания"
Снимка: businesswire

За интересите на Хилъри Клинтън в спорта се знае доста малко. За разлика от съпруга си - Бил, който е фен на голфа, Хилъри май се е ориентирала към "по-европейски" спорт, за разлика от конкурента си Тръмп. Тя се оказа фен на английския Арсенал, хвалят се привърженици на тима зад Океана.

Слуховете, че бившата Първа дама на САЩ стиска палци за "артилеристите" тръгнаха от Маями, където госпожа Клинтън говори пред фенове на "топчиите" като част от кампанията си. Хилари беше снимана сред събралата си тълпа в ирландски пъб, в който гордо се вееха знамена, фланелки и шалчета на Арсенал.

Зевзеците в интернет се майтапят, че Хилари явно е доста широко скроена, след като дъщеря й се казва Челси, а това е един от най-яростните противници на Арсенал. 

Кой ще триумфира на ринга за Белия дом и как това ще се отрази на спорта?
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА