Last news in Fakti

8 Ноември, 2016 16:29 767 0

Саутгейт остава начело на Англия за постоянно

  • саутгейт-
  • англия-
  • селекционер-
  • шотландия

Единствено унизителна загуба от Шотландия на Уембли на 11 ноември може да го бутне от поста

Саутгейт остава начело на Англия за постоянно - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт почти сигурно ще остане за постоянно на поста, съобщи "Дейли Телеграф".

Саутгейт, който временно изпълнява длъжността след напускането на Сам Алардайс, ще води англичаните в квалификацията с Шотландия и в контролата с Испания този месец, след което ще стане ясно и бъдещето му.

Според английските медии единствено унизителна загуба от Шотландия на Уембли на 11 ноември може да накара ръководството на Английската футболна асоциация да промени решението си и да търси нов селекционер.

В петък на "Уембли" двата тима излизат в четвъртия си мач от група "F", като освен със заряд на местно дерби, сблъсъкът ще отбележи и 144 години съперничество на футболния терен.
В първите си два мача начело на националния отбор Саутгейт постигна победа над Малта като домакин и равенство със Словения като гост в квалификациите за Мондиал 2018.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА