Last news in Fakti

9 Ноември, 2016 19:50 751 0

Златан вярва в успеха на Юнайтед

  • златан ибрахимович-
  • титла-
  • манчестър юнайтед

В ексклузивно интервю за клубната телевизия голаджията Златан Ибрахимович бе категоричен, че Манчестър Юнайтед остава в битката за титлата в английския елит.

Шведът е печелил трофеи навсякъде, където е играл. Той обаче има голямо желание да докопа и приза във Висшата лига на Англия.

"Това би било фантастично. Ако можех да спечеля Висшата лига, щях да се откажа на следващия ден… почти, заяви Ибра. - Нямахме късмет в някои мачове, но вярваме, а когато вярваш, се случва. Надявам се, че ще спечеля титлата и ще я спечеля."

Нападателят, който е печелил титли с Барселона, ПСЖ, Милан и Интер (той има 13 титли в четири различни първенства), сподели, че всеки успех му е ценен: "Всеки медал си има история. Трудно е да определя някой като любим, защото имам от всяка страна, в която съм бил".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА