Last news in Fakti

9 Ноември, 2016 20:31 1 022 0

Анчелоти определи наследниците на Меси и Кристиано

  • анчелоти-
  • наследниците-
  • меси

Наставникът на Байерн (М) Карло Анчелоти предопределя, че съдбата на Пауоло Дибала и Неймар е да наследят предшествениците си в лицето на Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Според италианския специалист нападателите на Юве и Барса могат да имат същия ефект върху световния футбол, наред с легендарните си сънародници.

След пристигането си в Торино Дибала вече реализира 27 гола в 57 мача и помогна на тима да стигне до дубъл миналия сезон.

"Дибала може да направи история в Ювентус през следващите 10 години. Той е уникален, не може да бъде сравняван с никой друг. Дибала и Неймар могат да се превърнат в наследните на Меси и Роналдо", заяви Анчелоти пред "Тутоспорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА