10 Ноември, 2016 00:52 706 0

Опитаха се да подпалят шефа на съдиите в Гърция

  • суперлига-
  • подпалят-
  • гърция

Суперлигата отново бе спряна

Гръцката футболна федерация спря провеждането на националните първенства на всички нива. Засега са отложени всички мачове идния уикенд. Решението беше обявено на официалния сайт на централата. 

То е вследствие на това, че къщата на председателя на съдиите Йоргос Бикас на Халкиди беше подпалена. Властите разследват пожара, но има съмнения за умишлен палеж. Пораженията по дома са големи. За щастие, нито Бикас, нито членове на семейството му са били там по това време.

Още в петък от хората от временния състав на гръцката федерация обявиха, че ще спрат първенството при следващ инцидент с човек от съдийската комисия. Тогава членът на комисията Янис Кахилидис получи заплахи за живота си.

ФИФА и УЕФА са информирани за решението на временната федерация, която бе назначена от световната централа във връзка с кризата в местното ръководство на асоциацията.

Мярката ще бъде в сила, докато трае разследването за причините за пожара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА