10 Ноември, 2016 09:25 1 063 0

ЦСКА с предложение към Владо Стоянов

  • стоянов-
  • цска-
  • лудогорец-
  • трансфер

"Червените" ще се опитат да привлекат националния страж

ЦСКА с предложение към Владо Стоянов - 1
Снимка: БТА

Оферта от ЦСКА е получил вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов. В момента Владо е на лагер за световната квалификация с Беларус. Перничанинът е получил обаждане от ръководството на "Армията" с предложение да премине там от лятото, пише вестник "7 дни спорт". Тогава Стоянов става свободен агент и още на 1 януари има право да подпише договор с нов клуб. "Червените" са обещали на вратаря, че ще му уредят бързо хубав трансфер в чужбина, като няма да искат кой знае какви пари.

ЦСКА взе през лятото Георги Китанов, който пусна леки голове, включително и този на Козмин Моци последния кръг.

В същото време Владо Стоянов беше пратен резерва за две срещи, тъй като влезе в лоша серия. Заговори се, че си търси отбор в чужбина. Стоянов със сигурност има високи финансови претенции, тъй като е втори по заплата в Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА