Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 14:28 855 0

Моуриньо търси къртица в Юнайтед

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • къртица-
  • стартов състав

Някой издавал стартовия състав на тима преди мачовете

Моуриньо търси къртица в Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Жозе Моуриньо продължава да изживява напрегнати дни в Манчестър Юнайтед. Заради колебливите резултати от началото на сезона португалецът влезе в конфликт с част от футболистите, които обвини за представянето им. Специалния критикува и целия лекарски екип на Юнайтед заради многото контузени.

Сега португалецът търси предателя, който издава на медиите титулярните състави на тима преди мачовете. Човек от клуба е разпространявал стартовия тим часове преди двубоите. Подобно нещо се случи преди срещата от Лига Европа срещи Зоря (Луганск), когато съставът на „червените дяволи“ стана публично достояние три часа преди първия съдийски сигнал.

В последните седмици практиката бе прекратена, като според английските медии или виновникът е намерен, или самият той се страхува да не бъде разобличен. „Моуриньо не е на себе си, след като разбра, че е предаден от някой в клуба. Подобна информация е като златен прах за противниковите мениджъри и хората, които залагат на футболни мачове“, коментира източник от „Олд Трафорд“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА