Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 16:46 1 551 0

Английските медии агитират за Бербатов

  • бербатов-
  • трансфер-
  • висша лига

"Той е един от най-изисканите мъже във футбола", заявиха от вестник Metro

Английските медии агитират за Бербатов - 1
Снимка: БТА/АР

Английският вестник Metro отдели специално внимание на българската футболна звезда Димитър Бербатов. В материала си от днес, лондонското издание посочва куп причини, поради които някой от елитните английски клубове трябва да прояви интерес към нападателя, който в момента е свободен агент.

На 3 ноември 35-годишният благоевградчанин изненадващо обяви, че желае да се завърне във Висшата лига, където да приключи бляскавата си кариера. Новината бе приета с голям ентусиазъм на Острова, а отбори като Суонси и Уест Бромич погледнаха далеч по-сериозно към посланието, отправено от Бербатов.

"Абсолютният футболен хипстър Димитър Бербатов е 35-годишен свободен агент, след като напусна гръцкия ПАОК и има твърдите намерения да се завърне във Висшата лига. Новината от загадъчния, непредвидимия и технически брилянтен българин е поредният вълнуващ обрат в кариерата на един от най-изисканите мъже във футбола", пишат от вестника.

Част от причините, които от Metro изтъкват за Бербатов са подкрепени и от различни видео материали, които само доказват качествата на бившия нападател на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм.

От изданието вярват, че българинът се е превърнал в легенда на "червените дяволи" с хеттрика си срещу вечния съперник Ливърпул, при който един от головете бе брилянтна задна ножица. Стилът на Бербатов както на терена, така и извън него, "актьорската" му игра и "докосването му" са само част от другите причини, поради които английските тимове трябва да проявят интерес към българина, пишат още от вестника.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА