10 Ноември, 2016 21:30 935 1

Контузията не спря Серина от забавленията

  • серина уилямс-
  • контузия-
  • бахамите

Серина Уилямс се възстановява от контузия, но това не спира по никакъв начин 35-годишната американска тенисистка да го прави със стил и по най-добрия начин - с почивка на Бахамите.

Ваканцията очевидно е семейна, защото освен най-близките приятели на Серина, с нея са още сестра й Винъс, като и майка им - Орасин.

Последните слухове пък гласят, че носителката на 22 титли от Големия шлем излиза с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън. Тази информация все още не е официално потвърдена от нито един от двамата спортисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Баджо

    0 0 Отговор
    Гришо оре там къде е орал Люиса, а той па сега оре там къде Гришо е орал ха ха ! Тия двамата са като Валерката Божинов и Никито Михайлов - баджанаци !!!