1 645 2

Бащата на гимнастичката: Треньорката не я бие!

Иво Стойнев

"Детето ми обича треньорката Елена Симеонова повече от семейството си, заедно спят, заедно се хранят. Разпространеният клип в социалните мрежи се отразява зле на концентрацията на децата. Възмутен съм". Това заяви пред БургасИНФО Альоша Бредалиев - бащата на малката гимнастичка, заснета в клипа, взривил "Фейсбук", на който се вижда как треньорката на бургаския клуб "Олимпия" й дърпа ушите, недоволна от представянето й. Майката и бащата на детето са от Несебър, а в момента са в спортна зала "Младост" и застават плътно до Сименова. 

"Тя не го пребива. Няма никой право, освен ние, да търси отговорност, ако има някакъв проблем. Аз не виждам такъв! От осем години сме с тази треньорка“, твърдят родителите. Бащата е категоричен, че никой няма право да използва и пуска детето му в социалните мрежи. Детето все още не знае за клипа, подлудил социалните мрежи.

"Може би ще го види и ще започне да задава въпроси. Кой дава право на хора, които не познават мен, треньорката да пишат коментари", пита бащата. Той прегърна дъщеря си, която се втурна към него усмихната широко и с очакване на предстоящото състезание.

Уверена в методите си беше и Сименова. "Всяко мое действие е достояние на родителите и не мисля, че нещо нередно е извършено. Както ги тренирам в присъствието на родителите, така е и когато тях ги няма. В крайна сметка тези деца са спортисти. Кой определя кое е допустимо и кое не е допустимо? Говорим за спорт! Няма да отговарям на коментарите, които са глупави. В моите действия няма умисъл. Целта не е да бъдат малтретирани децата. Знаете ли колко точки има на ухото, които могат да стимулират?!“, каза треньорката.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Име на гост
  Отговор
  1 21:31  11.11.16
  Какъв мерак имам на треньорката да и опъна така ушаците. Ма така да и ги опъна, че да и пищят цял месец. После на майката на детето да и острижа тъпата глава, а на татко и да му избия всичките зъбки. В нормална държава вече всички по веригата щяха да са в затвора. Имам дъщеря на възрастта на момиченцето. Говоря от позицията на родител и не се шегувам!!!
 • dami
  Отговор
  2 21:48  11.11.16
  Говориш от позицията на родител ? Това е твоѝта позиция.Тя обаче не е валидна за всички родители.Сигурно родителите на малката гимнастичка с удоволствие биха ти остригали тъпата глава,избили зъбите само защото искат нещо да постигне детето им.Само с политческо коректно бля бля не ства.

Напиши коментар:


Публикувай