Last news in Fakti

12 Ноември, 2016 09:24 1 011 3

Дяков: Да ни се подиграва, който си иска

  • дяков-
  • подиграва-
  • българия

Капитанът е уверен, че злите езици няма да повлияят на представянето на тима

Капитанът на националния отбор Светослав Дяков бе категоричен преди утрешното домакинство на Беларус, че постоянните подмятания за слабото представяне към него и съотборниците му няма как да им се отразят.

"Нямам идея какво ни пречи, за да не показваме истинското си лице. Ние сме футболисти, които, смея да твърдя, играем на високо ниво. Критиките и подигравките по наш адрес не бива да ни влияят", каза халфът на Лудогорец пред БНТ 1.

Той заяви, че "трикольорите" излизат в ролята на фаворит в двубоя на "Васил Левски". "Докато има шансове, всичко в нашата група е възможно. Трябва да се опитаме да победим и да върнем хората по трибуните. Загубите от Франция и Швеция вече са в миналото. Определено ние сме фаворитът в мача с Беларус", завърши Дяков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Довечера

    0 0 Отговор
    Нещастници......дори и подигравки не заслужавате
  • 2 Кольо Камиона

    0 0 Отговор
    Хората вече не ви се подиграват а просто ви презират, срам и позор, гледам футбол от 50 години, българският национален отбор никога не е бил толкова жалък. Гунди, Якимов, Жеков, Дерменджиев, Жечев, Бонев, Денев, Панов, Желязков, Цветков, Гетов, Сираков, Стоичков, Балъков, Костадинов, Тр. Иванов, и още колко много герои мога да добавя към този велик списък, в сравнение с които сте на ниво махленско отборче.
  • 3 антрашпиц

    0 0 Отговор
    Дяков определено трябва да накажат човека който те е насочил към футбола.По голям сакател от теб едва ли се е раждал...........