13 Ноември, 2016 17:59 874 1

Йорданеску: Галчев остава извън отбора

  • галчев-
  • йорданеску-
  • цска-софия

"Няма как да го ползвам в момента", заяви треньорът на ЦСКА-София

Йорданеску: Галчев остава извън отбора - 1
Снимка: БТА

Треньорът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску призна, че към момента няма как да разчита на Борис Галчев. Халфът вчера игра при победата на "червените" с 2:0 над Хоризонт в контролна среща, но явно няма да получи шанс за изява в предстоящите официални двубои, твърди "Тема спорт".

"Факт е, че имаме затруднения при статичните ситуации. Знам, че Борис Галчев е много добър при тяхното изпълнение и това си пролича сега. Но аз нямам възможност да го използвам в официалните мачове. Поне засега това е положението, така че в бъдеще ще търсим решение на слабостите при тези статични положения. Ще търсим решения и за атаката. Факт е, че страдаме в предни позиции и най-вече при завършването на атаките. Трябва да намерим изход от тази ситуация, като се съобразим с характеристиката на българското първенство и съперниците ни", сподели специалистът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 angelofdeath

    0 0 Отговор
    Галчев е нужен на отбора, особенно в момента!