Last news in Fakti

14 Ноември, 2016 11:01 2 049 2

Алонсо към Фетел: Другия път ще го блъсна

  • алонсо-
  • фетел-
  • блъсна-
  • формула 1-
  • гран при на бразилия

Испанецът не бе доволен от поведението на съперника си по време на Гран При на Бразилия

Алонсо към Фетел: Другия път ще го блъсна - 1
Снимка: БТА/АР

Пилотът от Формула 1 Фернандо Алонсо (McLaren) заплаши Себастиан Фетел (Ferrari), че следващия път "ще се блъсне в него", ако германецът отново го избута от пистата. 

Двамата се бяха вкопчили в ожесточена битка за седмото място по време на Гран При на Бразилия, когато Фетел влезе от вътрешната страна на завой номер 11 на "Интерлагос", не оставяйки място за испанеца. Алонсо трябваше да премине през зоната за сигурност, за да предотврати сблъсък между двамата.

„Хубаво е, че не стана нищо сериозно, но ако имаше стена, щеше да бъде по-различно. В такъв случай щеше да трябва да избирам между това дали да се блъсна в стената или в него. Вероятно другия път ще реша да го ударя. Изглежда трябва да го ударя, за да разбере, че на пистата се състезават всички", призна Алонсо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Точно така, германеца е много нахален. Предприема маневри при които не оставя никакво пространство за другите.
  • 2 Тит

    0 0 Отговор
    Прав е Алонсо,бъдещето обаче е Верстапен!