Last news in Fakti

17 Ноември, 2016 21:20 1 250 0

"Арена Армеец" приветства ансамбъла ни за едно финално шоу

  • "арена армеец"-
  • ансамбъла-
  • финално шоу

Бенефисът на „златния“ ни ансамбъл по художествена гимнастика се превърна в грандиозен спектакъл, проследен на живо от 12 500 души, които станаха свидетели на това как родните грации си взеха последно „сбогом“ с любимия спорт след 8 години, равносметката от които включва и впечатляващите 81 медала.

Много аплодисменти, усмивки и сълзи съпроводиха събитието, което се проведе в столичната „Арена Армеец“.

Бронзовите медалистки от Олимпийските игри в Рио де Жанейро това лято - Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Християна Тодорова, Ренета Камберова и Любомира Казанова, както и момичетата, които помогнаха за спечелването на куп отличия от олимпийски игри, световни и европейски първенства и големи форуми - Катрин Велкова, Елена Тодорова и Цветелина Стоянова юарадваха публиката с финалното си шоу.

Цвети Стоянова, която пропусна Игрите в Рио е в залата заедно с приятеля си Александър Любенов и ще изгледа представянето на съотборничките си.

Спектакълът започна с общо изпълнение на седемте (без Стоянова), облечени в черни нестандартни екипи. След това прожектираха видео и всяка една от тях разказа за първите си спомени в гимнастиката. На екрана вървяха и снимки от детските им години в гимнастиката. Илияна Раева разказа за растежа на отбора. След това Владимир Ампов-Графа поздрави момичетата със свои изпълнения.

Първото индивидуално изпълнение на сцената за вечерта поднесе Катрин Велкова, която беше подкрепена от осем от малките грации от Локомотив, където в момента е треньорка.

Елена Тодорова накара зрителите по трибуните първо да затаят дъх по време на магнетичното й изпълнение, а след това и бурно да я аплодират. Тя се появи на сцената с маска и черна пелерина. Тодорова беше определена от Раева и Ананиева като най-смелата в изпълненията на най-сложните елементи.

Ренета Камберова, определена от Ина Ананиева като нейната дясна ръка, показа цялата нежност на художествената гимнастика със своето изпълнение на фона на "Лунната соната". В началото съчетанието започна под звуците на живо изпълнение на флейта.

Волейболната легенда Владимир Николов също направи емоционален поздрав към гимнастичките, като един от гвоздеите на изказването му беше, че когато е започнал кариерата си, момичетата не са били родени, а това лято са се пенсионирали заедно. Завърши с думите: "Благодаря ви, момичета. България се гордее с вас и ви обича."

Силни аплодисменти си заслужи и капитанката на отбора Михаела Маевска, определена от Раева като човекът-отбор. Тя поднесе на зрителите в "Арена Армеец" драматично и много динамично съчетание.

Железния войник на Ина Ананиева - Цветелина Найденова, раздвижи кръвта на хората по трибуните с ефектно изпълнение с фолклорни мотиви под съпровода на тъпан.

Ексцентричната Християна Тодорова беше избрала нестандартно и доста "живо" изпълнение да каже "сбогом" на българската публика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА