Last news in Fakti

21 Ноември, 2016 02:00 871 0

Сити продължава да напира за Меси

  • барселона-
  • сити-
  • меси

Най-голянмата звезда в тима на Барселона - Лионел Меси може да напусне Барселона и да се присъедини към Манчестър Сити, пише "Мирър".

Шефовете на "гражданите" са готови да платят умопомрачителните 230 милиона евро за аржентинеца и да му предложат суперзаплата от 500 000 лири седмично.

Те разчитат съдействие за трансфера да осъществи мениджърът на тима Джосеп Гуардиола, който се познава добре с Меси от работата им в Барселота. Гуардиола вече е получил уверения, че ще получи толкова пари за трансфери, колкото са му необходими за създаването на отбор, който да доминира в Англия и Шампионската лига.

Меси има договор с Барселона до лятото на 2018 година. Той все още не е започнал преговори за подновяването му като отлага началото на разговорите за след Нова година. Мадридските издания вече съобщиха, че Меси няма намерение да преподписва и ще напусне Барселона. Това беше яростно отречено от Барселона, но така или иначе спекулациите за бъдещето на Бълхата отново са в ход.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА