711 0

Конте: Рано е да се каже дали сме фаворити

Коста е един от най-добрите нападатели в света, категоричен е обаче босът на Челси

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Антонио Конте запази спокойствие и обяви, че е твърде рано Челси са бъде слаган сред фаворитите за титлата, въпреки че лондончани оглавиха класирането. Вчера те победиха трудно Мидълзбро с 1:0 и записаха шеста поредна победа със суха мрежа, за да се изкачат на върха с точка пред Ливърпул и Манчестър Сити. Италианецът обаче не изпада в еуфория.

„Много е трудно да се каже сега дали сме фаворити. Само преди месец и половина загубихме два пъти поред от Ливърпул и Арсенал и тогава определено не бяхме фаворити. Затова е трудно това мнение да се промени бързо. Работим добре, но искам да измине поне първата половина от сезона преди да кажем какви ще бъдат целите ни“ заяви уклончиво Конте.

„Разбира се, че съм доволен от представянето ни напоследък, защото в тази лига е много трудно да имаш такава поредица и е фантастично да спечелим 6 поредни мача. Момчетата са прекрасни, но трябва да останем спокойни“ добави италианецът, като не пропусна да похвали Диего Коста, който за пореден път се превърна в герой и донесе успеха над Боро.

„В момента смятам, че той е един от най-добрите нападатели в света. Вече е много по-търпелив, но по правилния начин. Концентриран е, играе силно с и без топка и бележи много, така че се надявам да продължи така“ изтъкна Конте.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай