22 Ноември, 2016 19:52 902 0

Курьор се смлатил със съотборниците си

  • курьор-
  • локо (го)-
  • сбил с двама от съотборниците си

Щял да бие и треньора на Локо (ГО)

Един от асовете на Локо (ГО) Матиас Курьор даде любопитно интервю пред френския сайт footballski.fr, който е специализиран за източно-европейски футбол.

Полузащитникът на новаците в Първа професионална лига потвърди слуховете, че се е сбил с двама от съотборниците си.

"В последния ни мач преди паузата за националните отбори дадох на късо, както се казва, и ударих едно кроше на противников футболист. Дори не си спомням името на този футболист. Този път не можах да се въздържа, въпреки че на терена обидите са често явление", започна Курьор.

"По принцип съм симпатичен и не съм агресивен, но понякога човек трябва да всее респект на терена или в съблекалнята. Досега не съм го разказвал, но съм се бил и с двама мои съотборници (б.р. Курьор не посочва имена и отбор). Та веднъж чаках в съблекалнята в продължение на един час мой съотборник, който ме беше ядосал по време на тренировка. Влизахме си на остри шпагати.

Тогава треньорът се опита да ни разтърве и ни заплаши със солени глоби, а аз го заплаших, че ако продължи да ни се пречка, ще го отнесе и той. Та ударихме си по няколко леви и десни прави, по няколко шамара и на следващия ден ситуацията беше вече ок. Но това е начин да се сплоти съблекалнята. С такива момчета можеш да постигнеш нещо", споделя Курьор.

Той препоръчва на феновете, ако имат път към България, да посетят непременно два мача - Левски - ЦСКА-София и Локо (Пд) - Ботев (Пд).

"През лятото бях в контакт с ЦСКА-София, но не се стигна до договор. Признавам обаче, че би ми било приятно да играя в този отбор, въпреки че имам специални сантименти и към Черно море. Да, бих играл в ЦСКА-София.

В България дори едно мохито може да стане повод да се говори за футбол. Ето, наскоро отидох да изпия едно, а сервитьорът ми го донесе гарнирано с червени плодове. Призна ми, че е искал да ме види в червен екип", разказва в материала Курьор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА